hétfő

Összegzés

Már egy ideje nem volt új rész. Nem tudom ki mennyire van képben a történetben így kaptok egy kis felelevenítést, csakhogy vissza tudjatok kapcsolódni.
Ami eddig történt: Eliza Horrnek édesanyja szülés utáni depresszió miatt megölte magát. Elizát apja próbálta nevelni, aki nehezen tudta feldolgozni felesége halálát és rossz dolgokat tett. Amire a hatóság is felfigyelt és börtönbe került. A lány Németországban élő nagyszüleihez került akik hatéves korában sajnos rákban elhunytak. Eliza egyetlen élő rokona (akiről tudott is) édesapja volt. Így a lány árvaházba került. Ott a gyerekek kirekesztették. Egyetlen kis barátja Kentin volt, de amikor őt egy meleg házaspár a fiút meg egy katona férfi örökbe fogadta elkerültek egymástól. Eliza Franciaországba költözött új családjával. Minden jól ment, amíg legjobb barátnője Caroline el nem szökött egy sráccal Bennel ezzel magára hagyva Elizát. Eli annyira kikészült, hogy akkori barátját Jasont elküldte melegebb éghajlatra. Ez nem volt szerencsés döntés, mert később emiatt a sérelem miatt raboltatta el őt a srác.
Amikor Eliza betöltötte a 16-ot a szülei bejelentették, hogy elválnak őt pedig beíratják a Sweet Amoris bentlakásos iskolába. Később persze kiderül, hogy Eliza anyai nagyanyjáé az iskola, de ez sajnos már csak a hölgy halála után tudódik ki. Az iskolai hónapok alatt Eliza látja édesapját, összebarátkozik Lysanderrel és Castiellel. Amber szobatársa lesz, aki egy életre megutálja és tönkre akarja tenni az életét. De szerencsére nem sokáig laknak együtt, mert Eli átköltözhet Lysanderhez. Eközben komolyabb viszonyba kerül Amber tesójával Nathaniellel és Kentin is beiratkozik a suliba.( A srác aztán Melody-val együtt elárulják Elizát) Lys, Cast és Eli alapítanak egy gitáros együttest a Korhatár nélkül-t, ami meg is nyeri az iskolai KiMitTud közönség szavazatát és ezért a srácok képviselik az iskolát a Paris-i versenyen. Ahol majd sajnos nem nyernek, de Lysandert felfedezik. De előtte még Eliza nagyanyja meghal. Később kiderül, hogy Jsonék ölették meg. Ez után Eli érzelmi válságba kerül, mert úgy gondolja többet érez barátságnál Castielnél, de ezeket az érzelmeit elfojtja.  A srácra szigorúan barátként akar tekinteni. Ezt az érzelmi válságot látva, Nathaniel jobb kedvre akarja deríteni Elizát, ezért elviszi a lányt a helyi árvaházba, hogy segítsenek másokon. Ott találkoznak régi barátnőjével Caroline-nal aki a szomorú sorstörténetével tőrbe csalja Elizát, mert a lány és a barátja Ben szövetkezett Jasonnal. Így Elizát elrabolják amiben Amer is segít. Elit egy hétig tartja fogva két srác. A sötét=Aron aki kiderül Eliza unokatestvére és a világos=Gerett aki pedig Eliza szerelme lesz. Aron segítségével Eli megszökik, de a szökés alatt csúnyán megsérül. Kórházba kerül ahol egy részleges amnézia miatt szakít Nathaniellel. A fiú emiatt hagyja apja akaratát érvényesülni és elvállalja az oroszországi cserediák programot. Amíg Eliza a kórházba van Aron meglátogatja és határozatlan időre ebúcsúzik tőle. Gerett is a kórházhoz megy. Ő viszont megígéri, hogy vissza tér.
Eliza újra suliba megy, de nem sokáig mert ők képviselik a már említett Paris-i versenyen az iskolát. Így a srácokkal elutaznak, ahol összejönnek Gerettel. A versenyről haza érve Gerettet találják a szobájuk előtt. A srác beiratkozott a Sweet Amorisba.
Most itt tart Eliza feljegyzése. (Így kicsit szappanopárának tűnhet,de nem az. Ígérem.) 
Csak érintőlegesen mondtam el hol tart a történet, hogy képben legyetek, de akai akarj olvassa el az elejétől az egészet. Nem vagyok semmi rossz elrontója.
Köszi ha még olvastok!